Zo zit je in de stromende regen en zo is het hier weer 30 graden. En geloof me, wat het weer ook is, het is altijd een favoriet gespreksonderwerp en een heerlijk item om over te klagen. Daar ga ik het dus niet over hebben.

Het huidige weerbeeld brengt naast warmte (lief kan er niet zo goed tegen) ook veel gezelligheid met zich mee. Lekker met het raam open slapen en de deur de hele dag open: frisse lucht! Jammer dat dan duh draaiurrugelman ook weer zin heeft. Leuker is wel dat het Parkfeest op dit moment aan de gang is. Jammer dat het geld kost om iets te kunnen zien (hoewel ook bleek dat het 1 april al uitverkocht was en ik dus niet eens had kunnen gaan), maar daar hebben we Dakterras voor. Boeit mij dat nu om artiesten te zien, het geluid komt prima door.   

Gisteravond Anouk en Di-rect (helaas heb ik Racoon niet meegekregen) en vanavond Krezip en De Dijk. Altijd gezellig, want bbq is ook tevoorschijn gehaald.

Maar goed, gisteravond zijn vrienden van Lief langsgeweest (eentje met vrouw), dus onverwacht een gezellige boel. Hassan (voor mij, voor anderen is het gewoon Hans) blijkt enorm veel van gemarineerde speklapjes te houden en laat ik die net die middag in huis hebben gehaald. Toen maar besloten om nog iets meer te halen, want de geur van de hete kolen en een stukje vlees zal men niet zo snel afslaan en zo bleek….

Dus gisteravond is er flink wat doorheen gedraaid. Hoewel al eerder op de avond gegeten, heeft iedereen flink lopen schransen van de kippepootjes, Indiaase weet-ik-veel-wat’s, de speklapjes en shaslikjes. Stokbroodje erbij en Lief’s fameuze sambal-ketjap-mengsel en genoeg koude Jupilertjes.

En aangezien er ook nog die burgerlijke vuurkorf is, was het voor de mannelijke pyromanen feest! Helaas heeft 1 pallet (niet palet zoals men in het Zeeuwse zegt) het niet overleefd. Binnenkort de buurman van beneden maar weer lief aankijken.

Heerlijk hoor, dit weer! En wat een overwacht gezellige avond! Thanx boys! ­čÖé

PS vanavond maar weer een tweede rondje houden onder het genot van "Bloe-oe-dend Ha-art". Mocht je langs willen komen, geen probleem, maar neem wel wat Jupi’s mee, want die zijn er gisteren grotendeels doorheen gegaan.

One Reply to “Op hete kolen zitten”

  1. Hoi Nicky!!
    Bij flair in je profiel zag ik je web-log adres en ben even komen neuzen. Vooral dit berichtje sprak me aan vanwege het Parkfeest. Daar was ik ook aanwezig !! Heb ook enorm genoten van Anouk, Krezip en Van DikHout !!! OK, jij was er niet “echt” maar je hebt er vast wel van genoten !!
    Groetjes Mayke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *