Neuh, daar geloof ik nog steeds niet in maar het was wel via Sjoerd.

Toevallig was ik vandaag even mijn weblog aan het controleren op foutjes. deadlinks en bedacht me meteen dat ik ook een pagina heb waarop rechtstreeks een berichtje kan sturen. Zal vast ook doorgestuurd worden naar één of ander e-mailadres, maar ik heb er zoveel (een stuk of 10) dat ik deze de afgelopen tijd vast ben vergeten en ik krijg niet, zoals bij normale reacties, een melding hier.

Komen de wijze woorden meestal gewoon direct mijn hoofd binnen, nu moest ik er schijnbaar op een andere manier aan herinnerd worden. Er blijkt precies een week geleden een rechtstreeks berichtje aan mij te zijn gestuurd. Een vriend of vriendin van Sjoerd blijkt hier regelmatig te gluren. Naast wat lieve woorden heeft hij/zij (ik vermoed het laatste vanwege woordkeuze) ook verwezen naar een weblog Sjoerd ooit geschreven heeft.

Ik ben blij dat niet alleen ik er nog regelmatig op gluurt, maar dat anderen dat ook doen (mag wel eens wat aan die onafgemaakte lay-out doen en alle reacties toevoegen). En dat er dan via-via even een paar wijze woorden naar mij worden toegezonden. Het is dan wel geen metholsigaretje (ach, de lekkere Dunhils zijn toch uit de handel genomen), maar het voelt op dit moment als een klein zonnetje. Dank je wel niet volslagen vreemde….

Liefs,

2 Replies to “Signaaltje van Sjoerd?”

  1. Zo maar even zeggen dat ik met ontroering jouw mail heb gelezen, en heb God gedankt dat je er weer een klein beetje bent!
    Weet dat ik ondanks alles verschrikkelijk veel van je houd, en ik wil je weer als een gelukkige Nicole zien.
    liefs,
    je moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *