Sjoerd en ik konden behoorlijk goed praten over zijn aankomende dood. Niet met emoties, maar gewoon sec bepaalde zaken bespreken. Zo wist ik precies wat hij aan wilde (zijn t-shirt met ‘De hel dat zijn de anderen’ (uitspraak Satre) – achteraf oh zo toepasselijk), hadden we besproken wie wat zou krijgen en meer van dat soort aardse zaken.

Natuurlijk hadden we het er ook over dat ik alleen zou blijven. Hij wilde nooit dat dat zou gebeuren, ik moest verder gaan. Voor mij niet meer dan logisch, aangezien ik dacht dat als ik 40 was en Sjoerd zou komen te overlijden, ik zeker niet nog 30 of 40 jaar alleen wilde blijven. Ik vertrouwde volkomen op zijn oordeel, hij kende mij als geen ander en daarom vroeg hem altijd om mij iemand te sturen. Dat beloofde hij (als er natuurlijk iets is hierna).

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik op dit moment helemaal nog geen interesse heb in andere mannen. Een arm, een schouder prima, maar de rest is op dit moment nog te veel. De vlinders, een nieuwe emotionele band, ik ben er gewoon nog niet aan toe. En toch, de afgelopen maanden zijn er een aantal mannen geweest waarvan ik het idee kreeg dat men meer wilde.

Eind december, begin januari kwam er een soldaat voorbij. Eentje met dezelfde ideeën als Sjoerd. Zou hij nu echt hebben gedacht dat dat mijn voorland is? Aardige gozer, maar 1 keer Sjoerd’s stijl is genoeg. Daarna kwamen er nog wat andere kleurrijke personen voorbij. En op dit moment heb ik het gevoel overspoeld te worden met potentiële kandidaten. Zou Sjoerd denken: “Ok Nicky, je hebt de vorige allemaal afgewezen, hier heb je er een stapeltje: zoek maar uit of neem ze allemaal, altijd gezellig voor Principessa Nicky.” Alle soorten en maten zitten ertussen. En mocht ik geen zin hebben in het hele pakket, dan zijn daar altijd weer mannen die dat vast niet erg vinden.

Lieve Sjoerd, ik wil echt nog steeds dat jij hem uitzoekt, je weet wel wat ik nodig heb en voor wie ik goed zou zijn en vooral, wie goed voor mij zou zijn. Maar wil je alsjeblieft nu die hordes mannen die voor het hek staan even door laten lopen en eerst een kleine voorselectie maken? Ik neem aan dat je minder moe bent dan in je fysieke leven en dat het een eerlijke ruil is voor al die keren dat ik jouw katergerelateerde rotzooi heb opgeruimd. En mocht je echt nu iemand willen sturen, stuur dan maar een sterke dhz’er naar mij toe om die door jou met een plakband “gerepareerde” kraan te fixen. Daar doe je me op dit moment een véééééééél groter plezier mee.

Liefs,

5 Replies to “Sjoerd's belofte aan mij”

 1. Nou meid, het is me wat, je gaat zo maar van start met 3 dagen achter elkaar blogs schrijven! Zal wel niet zo blijven toch, dat je daar elke dag inspiratie voor hebt?? Vind de restyling helemaal leuk. En ach, aan mijn zijde zijn er helemaal geen kandidaten, stuk saaier hoor! Mijn laatste samenzijn met vriendje-plus was het ook niet echt, misschien volgende keer beter maar voorlopig hoeft ie ff niet van me. Wie weet komen we samen nog eens een paar leuke vrienden tegen, dat lijkt me wel wat! Mind you, als de tijd daar rijp voor is natuurlijk. xxx

 2. Hoi Nicky, voor het misgaat met die kraan en je een hele horde mannen nodig hebt om de waterschade op te ruimen, heb ik even een dhz handleiding voor je uitgezocht, http://www.zowonen.com/files/grp_near-admins/pdf/kluswijzers/ZO_kluswijzer_sanitair.pdf , wellicht kan 1 van die kandidaten er mee uit de voeten als ie nog niet zo handig is. Goed dat je weer schrijft. We hebben je toch ook nog wel gemist hoor in Deurne, voel je zelf niet te veel! Maar er komen nog meer keren, ik zal je waarschuwen wanneer mijn “circus” ergens bij je in de buurt komt.

  groetjes,
  Eduard

 3. @Suus
  Zal vast niet, maar na 8 maanden stilte, heb ik gewoon veel in te halen. Al die verhaaltjes die in mijn hoofd zaten, maar nooit uitgewerkt. 😉
  Ik zal voor het hek een bordje zetten met een routebeschrijving naar jouw huis enneh… ik geloof niet dat die soldaat wat voor je was geweest.

  @Eduard
  Ik ben zelf redelijk handig, maar ik krijg die domme kraan gewoon niet losgedraaid. Te vast en te onhandige plek. Ik heb dus alleen maar domme kracht nodig.
  Ik baalde er erg van dat ik er niet bij was in Deurne, maar het was achteraf wel verstandig. Volgende keer ben ik erbij en dan hoeft het niet eens in de buurt te zijn. Wereldreiziger Nicky weet alles te vinden sinds ze in het bezit is van haar DoraDora (of was het Cora Suus?).

 4. Nou… aandacht genoeg kennelijk. Beter dan andersom lijkt mij. En zoals gezegd wil ik best die ‘domme kracht’ (en das echt eenmalig) zijn die de kraan los draait 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *