Sjoerd zat vroeger zo op mij te mopperen…. Ik was een echte nieuwsjunk. Las alle kranten (op Internet, ik ben een digitaal meisje), zag alle nieuwsuitzendingen en kon me daar ook flink druk over maken. Tè druk volgens Sjoerd! Hij had de wens dat ik me wat minder zou fixeren op de drama’s uit de wereld.

Nou, hij heeft daar voor gezorgd hoor! Sinds december 2007 lees ik een stuk minder krantenartikelen en druk maken over de mening van anderen? Pfff! LB! (note: lekker belangrijk dus) Of Middelkoop nu wel of niet gelogen heeft over een gegeven interview, dat doet hij toch altijd? En Prem die nu een draai om zijn oren krijgt? Tja, had hij al veel eerder moeten krijgen, het is toch een vervelend mannetje…. De problemen in de ov-chipkaartwereld dan? Oud nieuws, daar had Lief het in januari 2007 al over.

Als ik dan nu nog iets lees, dan raakt het me wel (zeker als het betrekking heeft op dodelijke ongevallen etc), maar zoals vroeger…. nee, dat niet. Eigenlijk vind ik het vaak niet eens de moeite meer waard om erover te schrijven. En daar zit wel de crux.

Mijn weblog bevatte vroeger vele blogs die betrekking hadden op nieuwsfeiten en mijn mening daarover. Ik kon daar echt mijn ei kwijt, lekker ‘schoppen’, mijn mening ventileren en niet zo ‘sweet’ zijn. En nu? Nu is het er duizend in een dozijn geworden. Van alles naar niets en dat vind ik best wel jammer.  Was dit juist zijn plan en heeft hij mijn ‘angel’ meegenomen? Volgens mij had Sjoerd dit niet zó bedoeld (zeker weten, hij zegt het zelfs hier), hij hield wel van een ‘nasty sting’.  Ik kan het me niet voorstellen, maar zou hij misschien een string mee hebben willen nemen? Verdorie, en de termijn voor retourzending zal ondertussen wel verlopen zijn. Weet iemand waar ik anders een nieuwe kan halen?

Liefs,

One Reply to “Waar is mijn “sting” gebleven?”

 1. Beste,

  Wanneer je even rondkijkt in de blogwereld zul je vaststellen dat de meesten na enige tijd wel inspiratie gaan missen.
  De nieuwsberichten brengen ook al lang geen ‘nieuws’ meer, enkel nog voorgekauwde onnozelheden of algemeenheden. die meestal de moeite niet lonen er aandacht aan te besteden.

  Mag ik je dus voorstellen je pijlen even op iets anders te richten.
  Bvb op de dingen die voor iedereen zo evident zijn geworden dat men er de absurditeit niet meer van ziet, of op flopmuzikanten, …

  Eignlijk maakt het niet uit, wie schrijft die blijft.

  Hierbij dus een eertse bestelling voor een stukje over één van beide thema’s, naar keuze

  ” de lengte van het gras in het openbaar domein ”
  ” boerenkool boven de moerdijk ”

  Verbaas mij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *