Tot vanmiddag lag hij pontificaal ligt op een kamer, alleen (waarschijnlijk vanwege zijn geouwehoer) met zes miljoen plakkertjes op zijn borstkas. Vanavond zal hij worden overgeplaatst naar een andere kamer. Mag hij van de nachtspiegel af en kan hij weer echt douchen.

De hartinfarct was schijnbaar maar een kleine als gevolg van een klein bloedpropje. Met behulp van bloedverdunners hebben ze dit kwijt kunnen raken, dus hoeft Sjoerd niet gecateteriseerd te worden. Al-met-al is het dus behoorlijk goed afgelopen. Hij is nog wel erg moe, heeft een flinke tik opgelopen van zijn infarct (en zijn conditie was al bagger….), maar met een beetje geluk mag hij aan het eind van deze week alweer naar huis en mag hij daar aansterken.

Het nieuwe kamernummer is op unit 36, kamer 7. Overigens is hij daar ook weer mobiel te bereiken. Mocht je hem willen bellen, zorg er dan voor dat je de rusttijden in acht neemt. Deze weet ik niet uit mijn hoofd, maar net voor of net na het middagbezoekuur of na avondbezoekuur zit je altijd goed.

Ik wil wel even mijn excuses aanbieden aan degene die het via dit log te weten hebben moeten komen. Na een lange zondagnacht en een normale werkdag, heb ik een enkeling via de telefoon op de hoogte gesteld. Hopelijk kunnen jullie hier begrip voor opbrengen.

Wordt vervolgd.

4 Replies to “Update over mijn held”

  1. ow jee, ik lees het nu pas. dat moeten angstige momenten zijn geweest voor jullie. ik wens sjoerd heel veel beterschap en jou heel veel sterkte. en als iets is mag je altijd aankloppen!!! heel veel liefs.

  2. Yep, dat waren 2 behoorlijk slapeloze nachten (niet alleen voor mij), maar gelukkig heb ik het grotendeels gisteren weer in kunnen halen. Ik zal je wens overbrengen, zal hij leuk vinden.

  3. Nicky,

    wil je ook van mijnentwege mijn allerbeste wensen voor beterschap overbrengen aan je ridder ?

    en ook jou wens ik heel veel moed toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *