Ons nieuwe kabinet heeft weer een nieuw stokpaardje gevonden: sexfeesten. Blijkbaar is er in april in Amsterdam een feest gegeven waarop op het podium sex is bedreven. Dát is blijkbaar ontoelaatbaar. Waar ligt voor hen de grens? Op welke gronden zijn deze feesten immoreel?

Is er ergens een onderzoek (waar ik toch altijd wel mijn twijfels over heb: degene die het onderzoek betaalt, bepaalt over het algemeen de inhoud van het rapport en de interpretatie) waarmee dit bewezen wordt? Is er bewezen dat iedereen die daar komt, in het dagelijkse leven bijv. potloodventend door het leven gaat,  groepsseks heeft op zaterdagmiddag op de Dam of zich vergrijpt aan kleine kinderen?

De leden van ons kabinet willen iedereen hun normen en waarden opleggen, want jongeren moeten beschermd worden. Nou ja! Alsof er geen leeftijdsgrens is aan die feesten. Nog even in het midden latend óf dit ook verboden moet zijn voor kinderen, is het bij deze feesten gebruikelijk dát het voor volwassenen is en jongeren onder de 18 jaar al geen toegang krijgen (mits men niet met een vervalst identiteitsbewijs binnenkomt).

Kijk, natuurlijk zijn er mensen die dit niet willen zien, maar niemand wordt met een pistool op zijn hoofd gedwongen om hier naartoe te gaan en bezoekers zullen het echt niet en plein public een keer in praktijk brengen.

Kom op kabinet! Dat jullie niet om kunnen gaan met jullie sexuele frustraties kan ik me best voorstellen (Bianca is niet echt wat je noemt een lekker mokkel), maar het is echt niet nodig om dat met ons te delen! Als jullie het over normen en waarden hebben, dan vind ik daarbij horen dat we elkaar in onze waarde laten. Dát was toch de bedoeling? Iedereen accepteren en elkaar respecteren? Geef dan zelf eerst het goede voorbeeld!

5 Replies to “Enger dan eng”

 1. dat normen en waarden gedoe lijkt meer en meer een europese trend te worden

  bij ons heeft de CD&V er beslag op gelegd (de christelijke volkspartij met op kop een geitenkwekende pilarenbijter bijgestaan door een mislukte non)

  in frankrijk is het dan weer de joggende midgetpresident die erover staat te roepen.

  en het begint mij stilaan de strot uit te komen …

  want wie bepaalt er de normen en wie bepaalt er de waarden en wat zijn die dan wel ?
  dat we terug elke zondag naar de mis moeten om een stempeltje te krijgen en dit bij te voegen bij ons attest van goed gedrag en zeden ?
  of wordt er van ons misschien verwacht dat we een vrijwillige bijdrage storten voor de financiering van de volgende kruistocht ?

 2. jeetje dan zijn nog nooit bij de brasfeesten in braboland geweest. ik vind dat ze zich wel eens om andere dingen druk mogen gaan maken hoor. als je in spanje dadelijk weer het strand oploopt dan struikel je ook over de paartjes die de liefde aan het bedrijven zijn. en trouwens anders kunnen de jongeren het wel op internet of ’s nachts bij de nachtprogrammering zien. dat ze maar eens echte boeven gaan vangen.
  groetjes jolanda

 3. Kots- en kotsmisselijk word ik van die zogenaamde fatsoensrakkers. Wijlen Robert Long zong ooit over bisschop Gijsen: “[…] Omdat ie zelf niet neuqen mag, meent ie vol afgrijzen, zijn medemens die anders is terecht te moeten wijzen.” Eigenlijk niks veranderd dus. Toen ging het over homo’s, nu ook over de rest. En maar hameren op tolerantie bij andersgelovigen. TIEF OP!

 4. U BENT HIERBIJ UITGENODIGD !

  Naakt door Brussel op 30 juni

  Naaktfietsen door Brussel is geen alledaagse bezigheid voor de internationale organisatie World Naked Bike Ride. Volgens de vereniging “World Naked Bike Ride” is het zeker niet de bedoeling om de mensen te choqueren maar wel op een leuke manier aandacht te trekken tijdens de twee uur durende fietstocht.
  De organisatie wil met deze ludieke manifestatie, samen met honderden deelnemers protesteren tegen de toenemende oliegekte en de kwetsbaarheid van de zwakke weggebruikers .

  Deelnemers worden op 30 juni 2007 verwacht om 14 uur op het Brusselse Muntplein en liefst zo naakt mogelijk. In 2005 en 2006 waren er ook al naakte fietsmanifestaties in Brussel, Apeldoorn en Seattle.

  Nu we het toch over naakt hebben stellen we ons de vraag of er binnenkort politiekers uit de kleren zouden gaan als stunt voor de aankomende verkiezingen. Wie weet….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *