Jeetje, ik zit hier helemaal op mijn stoel te stuiteren. Vanavond even de stad in gegaan, het jeukte (vrouw eigen) en moest wat kopen. Geen idee wat (ja, liefst een paar mooie hakken, maar die zijn in Easterwood niet te vinden), dus maar een beetje ronddwalen.

Bij de plaatselijke FRS ging ik op zoek naar het tweede seizoen van Charmed, maar vond ik iets veeeeeeeel leukers: de serie Fame! Geen seconde over nagedacht en meteen naar de kassa gesneld met één van de meest memorabele series ooit en ondanks dat het niet echt een goedekope dvd was (en vast ook te vinden op Internet), legde ik met een big smile 25 euro op de toonbank. Hier zit één enorm blij guppie.

Helaas heeft een ander guppie, dwz goudvis uit onze ‘vijver’ (een opblaasbaar zwembadje, maar wèl met filter) de dag niet overleefd. Maar goed, we houden de veestapel dus wel weer in evenwicht. Nu nog hopen dat ik binnenkort de tijd krijg om keihard mee te mogen blêhren. Lief, slaap jij vannacht maar in bed, ik neem de bank, tv en de afstandsbediening wel. Hopelijk kan je wel slapen met de tv op 10.

3 Replies to “Een happy guppie en een dooie goudvis”

 1. Het leven kent vele tegenslagen en hindernissen. Ik heb al veel overleefd, dus met een beetje moeite zal ik ook deze ellende wel weer doorstaan. Fame, wát een slappe hap. Gedateerd, vervelend, suf, kortom: RUK-tv. Maar ja, jij houdt weer niet van Bottom (vrouwen eigen: geen humor) en andere Engelse humor. Ik begin nu wel het nut van een portable DVD-speler te zien, mét koptelefoon welteverstaan.
  Wel leuk te zien hoe vrolijk je alleen al van de aanschaf wordt; je lijkt wel een kleuter met een grote zuurstok of een nieuw speelgoedje.

 2. zoals je zegt, het heeft wellicht iets vrouwelijk.

  mijn lieftallige echtgenote heeft in Brussel twee winkels gevonden waar einde reeks en tweedehandsboeken, cd’s en DVD’s worden verkocht.
  en vermits deze twee zaken op een wip van haar kantoor liggen, gaat ze er regelmatig onder middagpauze wat snuisteren.

  en zo komt ze dan met heel bizarre dingen naar huis.

  bvb de stokoude afleveringen van Mission Impossible (maar wel op DVD) of de franse serie ‘Mistères de l’ouest’

  wat ik nog wel zou willen zijn bvb de verzamelde tekenfilms van Kuifje of de oude series van ‘Batman’ of van ‘Zorro’ of van ‘Chapeau melon et bottes de cuir’.

  pure nostalgie.

  ik denk dat ik ook maar eens naar die winkel moet gaan.
  wie weet wat ik er nog kan opduikelen.

 3. hierbij wil mijn innige deelneming betuigen met het verlies dat u treft.

  hij was misschien niet erg spraakzaam, en leek misschien ook niet erg vinnig, maar door zijn schubben heen kon je de gloed zien van zijn hart van goud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *