7 Replies to “Waarom verbaast mij dit niet?”

 1. ja, het komt helaas nog veel te vaak voor. maar die managers hebben vaak veel te grote oogkleppen op. bij mijn huidige bedrijf is het gelukkig allemaal goed geregeld, maar ik heb op een plaats gewerkt waar het gewoon voor geen meter liep en dan lag het volgens het managment niet aan hun maar aan de werkvloer. Yeah right. wij iedere avond overwerken en zijn op hun luie reet voor de buis hangen.

 2. Ik ben ook al een keer vrijwillig opgestapt om die reden. Als je dat dan meldt bij je exit-gesprek, dan “zie ik dat toch helemaal verkeerd” wordt mij gezegd. Dus zelfs al zeg je het in hun gezicht, het kan toch niet zo zijn dat een werknemer het beter weet….

 3. ik heb ooit een boekje gelezen met de toepasselijke titel:

  “why don’t employees do what they’re supposed to do, and what tot do about it”

  zou verplicht voer moeten zijn voor werkgevers …

 4. Ook ik heb dit meegemaakt, er was dan ook een groot verloop van personeel.
  Leuk dat je op mijn log reageerde. Ik ben dit jaar nog niet naar Blijdorp geweest maar ben wel van plan snel weer eens te gaan.
  Groetjes Mootje

 5. Ik heb in de medezeggenschapsraad (voor bedrijven ondernemingsraad) gezeten en er zijn vele vragen gesteld over personeelsverloop en (langdurig) ziekteverzuim. Helaas blijkt dit keer op keer van ondergeschikt belang te zijn. Nu blijkt dat de jonge krachten verdwijnen en diegene die ‘niet ver’ van hun pensioen vandaan zijn, blijven zitten. Zodra het personeelstekort oploopt, zullen zeker de slechte werkgevers hieronder lijden. Hopelijk gebeurt dat snel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *