De afgelopen maanden zijn zakelijk gezien niet echt je-van-het verlopen. Zonder alles in details uit de doeken te doen, is dit gedoe eindelijk achter de rug. Ik ben nu vrij als een vogeltje en kan in Oosterhout aan de slag. Aangezien mijn soort werk meestal via uitzendbureau’s gaat, heb ik me hier ook bij een aantal interimbureau’s (zoals ze in Vlaanderen worden genoemd) ingeschreven.

Vorige week heb ik een érg leuk gesprek gehad met H. van het plaatselijke Tempoteam. Diezelfde week kwam hij met een ideetje en heeft me ergens voorgesteld. Afgelopen vrijdag mocht ik daar al op gesprek voor een niet al te ingewikkelde, tijdelijke baan (had ik zelf om gevraagd) voor 4 dagen. Ook dit was weer een prettig gesprek, veel gelachen en uiteraard heb ik ze met mijn charmes ingepakt. A.s. maandag mag ik beginnen.

H. je bent een goed voorbeeld voor de uitzendbranche! Dank je wel voor je enthousiaste inzet, het meedenken en het vinden van een perfecte baan voor mij! Je maakt de naam van jullie uitzendbureau echt waar!

7 Replies to “We zetten er het Tempo in”

 1. hee van harte gefeliciteerd met je baan. ging dus wel heel snel zeg. en ja vrouwelijke charme’s he. ben blij voor je en hoop dat je het er naar je zin zal hebben.
  groetjes jolanda

 2. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Ik wens je heel veel succes en plezier op je eerste werkdag! En daarna natuurlijk!

 3. Dank jullie wel voor de steun. De eerste werkweek. Zwaar, zeer zwaar (maandag lag ik om half negen in coma, dinsdag iets later, maar zo vast geslapen dat ik niet wakker werd toen Lief naar bed ging). De collega’s zijn enorm aardig, rokjes aandoen kan ik vergeten met een glazen trap en er werd mij net gezegd ’tot dinsdag’, dus dat zal wel betekenen dat ik terug mag komen. 😉

 4. rokjes en glazen trappen zijn soms wel een goede combinatie, alles hangt ervan af waarvoor het moet dienen natuurlijk …

  het lijkt mij wel zeer aan te bevelen om niet te hevig van stapel te willen lopen, ook al denk je bij jezelf dat je dingen te bewijzen hebt aan de anderen.

  het enige wat je te bewijzen hebt, aan jezelf, is dat je hebt geleerd uit je verleden.

  dat op zich is al meer dan voldoende moeilijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *