De decembermaand is weer achter de rug. Zoals bij de meeste, is dat een flink drukke maand. Bij mij in de eerste plaats ook nog vanwege aanvullende verjaardagen. Zowel mijn vader als moeder (die het nog net moet worden) vieren dit jaar hun verjaardag met een prachtig rond getal. Helaas mag ik niet zeggen welk, aangezien ik anders door mijn moeder onterfd zal worden.

De afgelopen dagen heb ik gebruikt om bij te komen en heb dus heel weinig gedaan: eerlijk gezegd niets. Een beetje met mijn nieuwe speeltje (een WD mediaplayer) gestoeid. Een prettige investering, aangezien ik tegenwoordig de films niet meer hoef te branden, maar met mijn harddisk rechtstreeks via de mediaplayer op de tv aansluit. En ik kan kiezen uit de tientallen films, series en documentaires die ik ondertussen heb verzameld.

En zo heb ik de nieuwe afleveringen van NCIS LA al gezien (Advies: lekker links laten liggen), nog een keer zitten genieten van Crank (Dat blijft een leuke film), alsnog de nieuwjaarsconference van Guido Weijers  (ABSOLUTE aanrader!) en het Wembley Stadium concert van Queen (Lekker mee blèren) gekeken. Dat allemaal in gezelschap van de heer des huizes (Casper) die er weer flink van baalt dat er opnieuw sneeuw is gevallen en dat zijn poezelige pootjes steeds nat en erg koud zijn als hij naar buiten is geweest.

Van mijn plannen om een aantal lieve mensen in mijn omgeving te bellen, te sms’en (Ik heb nog steeds niet gezocht naar mijn mobiel) of te mailen, is niets terechtgekomen. Sorry, hierbij mijn beste en allerliefste wensen voor 2010 en vanaf morgen ben ik er weer (Hoop ik). Dan maak ik weer afspraken, reageer op mailtjes, ga mijn mob eindelijk een keer zoeken en begint het nieuwe jaar echt.

Liefs,

4 Replies to “Down under”

 1. H’mmm die aanvullende jaardagen gaan bij ons nog door tot eind januari. Maar voor de rest, heerlijk als/dat je er weer bent.
  En natuurlijk gefeliciteerd met je media-investering:) Guido, we hebben hem helaas gemist met nieuwjaar. dus hoe gaan wij die nou bekijken?? Want leuk hoor dat je het een aanrader vindt maar ja, dan moet je er wel aan kunnen komen.
  Dikke kus
  Cat

  1. @Cat,
   Papa’s en mama’s in spe kregen de lentekriebels. 😉 (zoals ik een vakantiekindje ben)

   GW, ik had hem ook niet gezien op Oudjaarsavond, maar gelukkig zijn er andere wegen die naar het Chassétheater leiden. ik ga even kijken of ik daar een oplossing voor kan vinden. Houd uw mailbox in de gaten. En anders wordt het een afspraak maken; ik heb voor jouw broertjelief ook nog een dvd of cd liggen met belangrijk materiaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *